U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Harderwijk » Dolfinarium Harderwijk
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Dolfinarium Harderwijk

Het Dolfinarium ligt in de gemeente Harderwijk die deel uit maakt van Gelderland. Dat wil zeggen dat er in de buurt van het Dolfinarium nog heel wat meer te ontdekken valt: nog een ander leuk park om te bezoeken kan bijvoorbeeld Walibi Holland zijn. Een iets langer verblijf in de buurt van het Dolfinarium is dus altijd een aanrader voor mensen die de omgeving wat beter willen verkennen met de fiets.

In het Dolfinarium zijn er het hele jaar door verschillende shows en voorstellingen met zeeleeuwen, zeehonden en dolfijnen. In Aqua Bella maken de bezoekers van het Dolfinarium een heuse wereldreis mee. Deze show is een uitzonderlijke ervaring voor elke bezoeker van het park, want de bezoekers beleven tijdens deze show even de wereld doorheen de zintuigen van de dolfijnen beleven is om nooit te vergeten. Verder is er nog het Dolfijntheater en het Roggenrif, waar er echte haaien en roggen rondzwemmen.

Naast haaien en roggen zijn er heel wat dolfijnen waaronder de tuimelaar die verzorgt worden in het Dolfinarium. Dolfijnen zijn heel speels dieren, in heel uitzonderlijke gevallen kunnen deze prachtige dieren zelfs ouder worden dan 50 jaar.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Dolfinarium Harderwijk'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden