U bent hier: Bezienswaardigheden » Griekenland » Athene » Dierentuin Attica Athene
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Dierentuin Attica Athene

In een buitenwijk van Athene ligt de dierentuin Attica, in tegenstelling tot de rest van de wijk en van de hoofdstad is de dierentuin nog niet zo oud. De dierentuin opende de deuren voor het publiek in 2000 en wordt beheerd door een privé eigenaar. De eigenaar had eerst een kleine privé dierentuin maar besliste om de dierentuin verder uit te breiden en ook andere mensen de kans te geven de dieren te bezichtigen. De naam van de dierentuin is afkomstig van het eiland Attica dat deel uitmaakt van het Griekse grondgebied.

De Attica dierentuin probeert de dieren zoveel mogelijk in hun natuurlijk omgeving te laten verblijven en ziet er op toe dat ze een goede verzorging krijgen. Naast de koning van de dieren, de leeuw, zijn er ook luipaarden, bruine beren en nog vele andere dieren te bewonderen.

Op regelmatige basis is er doorheen de dag een heuse zeeleeuwenshow in de Attica dierentuin. Mensen die in het bijzonder van vogels houden moeten zeker en vast een bezoekje brengen aan de Attica zoo, zij hebben immers zeldzame exotische vogels.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Dierentuin Attica Athene'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Athene » Meer bezienswaardigheden in Athene » Alles over Athene