U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Emmen » Dierenpark Emmen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen heeft sinds kort 2 locaties waar de bezoekers op een prettige wijze kennis kunnen maken met heel wat mooie dingen en dieren uit de natuur. Het park bestaat uit Dierenpark Emmen Es en Dierenpark Emmen Centrum, het grootste is terug te vinden in het centrum van Emmen waar de dieren te bewonderen zijn. Op de andere locatie ligt de avontuurlijke Speelexpeditie Yucatán.

In de Speelexpeditie Yucatán valt er heel wat leuks te beleven voor jong en oud. Trek op avontuurlijke tocht op een echt scheepswrak of ontdek een piramidetempel. Na al het ontdekken kan er lekkers, zoals Maya-gerechten of een heerlijk dessert, gehaald worden in het restaurant Patio dat in het park ligt. Doordat de Speelexpeditie Yucatán overdekt is, loont het altijd de moeite om een bezoekje te brengen aan het park.

In het dierenpark kunnen de bezoekers de koning van de jungle zien, kangoeroes, pinguïns, exotische vlinders, neushoorns, tijgers en nog vele andere dieren. Vaak lopen er interessante exposities verspreid over het jaar in het park die actuele onderwerpen behandelen. Naast het dierenpark is er the Animal Experience, een avontuurlijke 3D wereld waar u als bezoeker met al uw zintuigen de wonderlijke wereld van de dieren kunt leren kennen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Dierenpark Emmen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Emmen » Meer bezienswaardigheden in Emmen » Alles over Emmen