U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Remouchamps » De Grotten van Remouchamps
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

De Grotten van Remouchamps

De Grotten van Remouchamps spreken bij iedereen tot de verbeelding tijdens een bezoek, in de grotten zijn immers werktuigen terug te vinden van mensen die meer dan 10 000 jaar geleden leefden in de omgeving van de grotten. Op vlak van archelogie, geologie en de prehistorie hebben de Grotten van Remouchamps veel te bieden voor jong en oud.
Een rondleiding doorheen de grotten is mogelijk met een boottocht, de Grotten van Remouchamps bestaan uit twee niveaus. Op elk van deze twee verdiepen is zijn er galerijen ondergebracht met talrijke foto’s, verhalen, verhalen over de geheimen van de grotten en tentoonstellingen. De tentoonstellingen veranderen geregeld van onderwerp en hebben thema’s die stuk voor stuk gelinkt kunnen worden aan de grotten zoals bijvoorbeeld natuur, geologie langste onononderbroken ondergrondse boottocht ter wereld!

De Grotten van Remouchamps zijn gelegen in de mooie maar goed verborgen vallei van de Amblève, in de grotten kan u als bezoekers de langste ondergrondse boottocht maken. Tijdens de rondleiding door één van de gidsen krijgt u ook de de Zaal van de Kathedraal te zien, wat een uitzonderlijk zicht oplevert.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'De Grotten van Remouchamps'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden