U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Comblain-au-Pont » De Grot van Abîme in Comblain-au-Pont
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

De Grot van Abîme in Comblain-au-Pont

Grotten stralen altijd iets mysterieus uit. Het zijn echte natuurwonderen en je moet in je leven zeker eens een grot bezocht hebben.

Kies voor een bezoekje aan de grot van Abîme. Deze liggen in Comblain-au-Pont en zijn indrukwekkend mooi. De grotten zijn enkel te bezoeken met een gids. Dit is voor je eigen veiligheid en natuurlijk ook omdat je op die manier alle nodige informatie krijgt.

Zo krijg je in het begin uitleg over hoe de grot gevormd werd (het natuurlijke proces) en hoe de grot ontdekt werd, je wandelt veder door de prachtige ondergrondse galerijen en je komt langs rotsformaties die adembenemend zijn.

Een bezoekje duurt zo’n 75 minuten. Kleed je voldoende warm aan, want in de grotten is het het hele jaar door behoorlijk fris. Toch zal je rap warmer krijgen, dankzij de vele trappen die je op en af moet lopen om de grot te ontdekken.

Nog nooit stalactieten, stalacmieten, druipstenen of dergelijke van dichtbij gezien? Dat kan je dan allemaal goedmaken door de grot van Abîme te bezoeken.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'De Grot van Abîme in Comblain-au-Pont'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden