U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Amsterdam » De Amsterdam Dungeon
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

De Amsterdam Dungeon

De naam van deze attractie klinkt heel spannend en avontuurlijk, dit is het ook. Over de hele wereld zijn er Dungeons die het publiek kan bezoeken, één van de steden met een Dungeon is Amsterdam. Verder zijn er nog in Berlijn, Londen, Hamburg, York en San Francisco.

In de Dungeon van Amsterdam zijn er heel wat attracties, het Labyrint waar je verloren kan lopen tijdens de show, de Afdaling naar de donkere kerkers, De Martelkamer, de Spaanse Inquisitie, een gruwelijke Heksenverbranding, De Martelaar en Zwarte Jan. Stuk voor stuk brengen deze shows je naar de duistere tijden van vroeger. Van griezelige kakelende heksen tot een gekke rechter, u krijgt ze allemaal te zien. In totaal zijn er elke dag 11 shows die aangeboden worden voor de bezoekers, waar 9 acteurs de rollen op zich nemen.

De Dungeon van Amsterdam is 364 dagen per jaar open en is daarmee een echte must om te bezoeken het hele jaar door. De shows worden voorgedragen in het Engels, meestal hoeft u niet lang te wachten, want gemiddeld om het kwartier vertrekt er een nieuwe groep op de spannende tocht doorheen de griezelige kerkers.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'De Amsterdam Dungeon'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Amsterdam » Meer bezienswaardigheden in Amsterdam » Alles over Amsterdam