U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Barcelona » Cosmo Caixa Barcelona
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt
CosmoCaixa

Cosmo Caixa Barcelona

In de meeste grootsteden zijn er talrijke musea die bezocht kunnen worden, het is dan ook niet altijd zo eenvoudig om een keuze te maken tussen die vele musea. Maar als u in Barcelona op citytrip bent, moet u toch zeker het Cosmo Caixa museum bezocht hebben. De naam van het museum verraadt misschien al voor een klein deel welke onderwerpen er in het museum voorkomen.

CosmoCaixa

© Pixabay.com

Het museum is nog vrij nieuw en opende pas in 2005 voor het grote publiek, sinds toen is het Cosmo Caixa museum uitgegroeid tot één van de populairste musea van Barcelona. Op het vlak van wetenschap behoort het tot de echte top in Europa. Mensen die dus van wetenschap houden en nieuwe mysterieuze zaken willen ontdekken zijn aan het goeie adres bij het Cosmo Caixa museum.

Het Cosmo Caixa museum is niet enkel een aanrader voor volwassenen, maar ook kinderen zullen er hun hart kunnen ophalen met de vele interactieve experimenten. Zo kan er op los geëxperimenteerd worden met echte atmosferische druk, hitte en nog vele andere natuurlijke verschijnselen die zowel bij jong en oud tot de verbeelding spreken.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Cosmo Caixa Barcelona'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Barcelona » Meer bezienswaardigheden in Barcelona » Alles over Barcelona