U bent hier: Bezienswaardigheden » Thailand » Bangkok » Corrections Museum Bangkok
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt
Corrections Museum

Corrections Museum Bangkok

Het Corrections Museum is niet voor gevoelige mensen, de naam van het museum zegt het zelf. Dit gebouw deed vroeger dienst als gevangenis, nu hebben gevangenen veel meer rechten. In de 19de eeuw hadden de gevangenen bijna geen of vaak zelfs helemaal geen rechten. Ondertussen is hier al veel verandering in gekomen, niet enkel in Thailand.

Corrections Museum

© commons.wikimedia.org

In de gevangenis waar het Corrections Museum is, werden er veel mensen gevangen gehouden. Eind de 19de eeuw was men klaar met het bouwen van de gevangenis en werd deze in gebruik genomen. In de 20ste eeuw werd een deel van de gevangenis afgebroken.

Het Corrections Museum verteld het verhaal van de gevangenen en welke erge daden er soms naar hen toe werden ondernomen door de bewakers van de gevangenis. In het museum staan er wassen beelden om duidelijk te maken hoe hard het leven van de gevangenen moet zijn geweest. De wapens die zijn uitgestald werpen een beeld op de harde realiteit hoe het er vroeger aan toeging in de meeste gevangenissen. Hou in gedachten dat het museum niet geschikt is voor gevoelige bezoekers.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Corrections Museum Bangkok'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Bangkok » Meer bezienswaardigheden in Bangkok » Alles over Bangkok