U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Oudenaarde » Centrum Ronde van Vlaanderen Oudenaarde
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Centrum Ronde van Vlaanderen Oudenaarde

Het Centrum Ronde van Vlaanderen wil een belevingscentrum zijn voor zijn bezoekers en duidelijk maken waar de Ronde van Vlaanderen voor staat. De Ronde van Vlaanderen is over de hele wereld gekend als één van de belangrijkste wedstrijden waar wielrenners in kunnen meerijden en kunnen meedingen naar de prijs.

Als bezoeker komt u binnen op de benedenverdieping van het Centrum Ronde van Vlaanderen waar u dan direct ook het belevingsmuseum kunt verder bezoeken. Om u als bezoeker toch even te laten proeven van het gevoel dat de winnaars van de Ronde van Vlaanderen moeten ervaren heeft het museum zoveel mogelijk proberen gebruikmaken van audio, tekst en beeld. Dit alles vormt samen een mooi geheel dat te bekijken is op de interactieve computerschermen.

Naast een unieke beleving van sfeer en interactieve mogelijkheden zijn er nog een aantal leuke attracties te ontdekken in het museum zoals virtueel op een fiets zitten en echte Ronde-hellingen nemen of waarom niet eventjes wegdromen met een plaatsje op de eerste, tweede of derde plaats.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Centrum Ronde van Vlaanderen Oudenaarde'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden