U bent hier: Bezienswaardigheden » Thailand » Bangkok » Central World Bangkok
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt
CentralWorld

Central World Bangkok

Bij het bezoeken van een grote stad denken de meeste mensen aan musea bezoeken en aan shoppen. In Bangkok is beide mogelijk, als u even het bezoeken van musea beu bent en u aan iets anders toe bent is dit geen enkel probleem. In Bangkok zijn er namelijk 2 van de grootste winkelcentra ter wereld gevestigd, in 2005 opende het Siam Paragon winkelcentrum zijn deuren. Dit was op dat ogenblik het grootste winkelcentrum van Bangkok, dit duurde echter niet lang.

CentralWorld

© Flickr.com

In 2006 opende een nog groter winkelcentrum de deuren, dit was het Central World winkelcentrum. Dit shoppingcentrum is niet enkel het grootste van Bangkok, maar staat ook op de nummer 1 van grootste winkelcentra in Azië.

In het Central World winkelcentrum zijn er maar liefst 500 winkels, voor iedereen wat wils! Het oorspronkelijk winkelcentrum bestaat van in 1990, maar in 2002 kreeg het winkelcentrum een andere eigenaar en veranderde het van naam naar Central World Plaza maar toen men na een grondige renovatie het winkelcentrum terug opende besliste men uiteindelijk het winkelcentrum Central World te noemen en Plaza weg te laten.

1 reactie op “Central World Bangkok”

Er zijn 0 positieve reacties gegeven
Er zijn 1 negatieve reacties gegeven

bluray zei:

Very good post! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. Amargo Lin Kluge


Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Central World Bangkok'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Bangkok » Meer bezienswaardigheden in Bangkok » Alles over Bangkok