U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Arnhem » Burgers Zoo Arnhem
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Burgers Zoo Arnhem

In Burgers Zoo in Arnhem te Nederland is er een wonderlijke wereld vol met uitzonderlijke dieren. De kleintjes onder hen kunt u in het park hun eerste stapjes zien zetten, kortom. Naast de landdieren heeft de Burgers Zoo heel wat verblijven voor dieren uit de waterwereld, die terug te vinden zijn in Burgers Ocean.

Burgers Ocean heeft het op één na grootste koraalrif ter wereld, het grootste koraalrif binnen een aquarium is in Australië. U hoeft dus helemaal niet tot in Australië te vliegen om een levend koraalrif te zien. Het ecosysteem koraalrif wordt hier vrij nauwkeurig nagebootst.

Wie de Burgers Zoo bezoekt zal nooit honger lijden, de zoo heeft verspreid doorheen het park 3 restaurants dit zijn:  het Bush-, Safari en Park. De zoo is verdeeld in verschillende delen: Safari (waar u denkt even in Afrika te zijn), het Bush, de Rimba, Desert, Mangrove en Ocean waar er spannende avonturen wachten. Heel wat the ontdekken dus, daarom dat het interessant kan zijn om even verblijf te boeken in de omgeving van de Burgers Zoo.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Burgers Zoo Arnhem'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Arnhem » Meer bezienswaardigheden in Arnhem » Alles over Arnhem