U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » Buenavista del Norte Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Buenavista del Norte Tenerife

Gelegen op een noordwestelijk puntje van het eiland is het Buenavista del Norte dorp een gezellig plaatsje om te bezoeken of te verblijven. Als we de naam van het dorpje letterlijk gaan vertalen betekent dit het mooi uitzicht in het noorden, het dorp kreeg deze naam toen Tenerife werd ontdekt. Als u plant het bergdorp Masca te bezoeken is het Buenavista del Norte dorp de ideale plaats om nog eventjes rustig halt te houden voordat u begint aan de tocht richting het bergdorp.

Over het algemeen is Buenavista del Norte een rustig dorpje waar niet zoveel toeristen komen, tenzij om halt te houden voordat ze beginnen aan hun toch naar het bergdorp Masca. In het midden van het dorp is er een dorpsplein waar er terrassen en bankjes aangelegd zijn, hier komt de lokale bevolking samen om bij te praten. Vooral in het weekend is het er vaak een gezellige drukte van de lokale bevolking.

Tenerife heeft over het algemeen een vrij droog klimaat, maar in Buenavista del Norte regent het meer in verhouding tot de rest van het eiland. Dit komt omdat het dorpje iets lager gelegen is dan de rest van het eiland.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Buenavista del Norte Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife