U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigde Staten van Amerika » New York » Bryant Park New York
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Bryant Park New York

Stel u voor, u loopt in New York, maar toch kan het voor u aanvoelen alsof u zich in Parijs bevindt. Als u dit gevoel wilt ervaren kan u gaan picknicken in het Bryant Park, vrij recent onderging het park de nodige renovatiewerken. Als u door het park wandelt zal u er veel inwoners van New York zien die er zich gaan ontspannen na een drukke dag op het werk.

Het Bryant Park ligt centraal in New York en is daarom de ideale plek om kort even uit te rusten tijdens uw verblijf in New York. Nadat u voor een kort moment alle drukte hebt kunnen mijden kan u de New York Public Library gaan bezoeken.

Het park zoals het er nu uitziet is eigenlijk niet het oorspronkelijke park, maar eigenlijk het tweede park dat op deze plaats ligt. Op exact dezelfde locatie lag er vroeger ook een park dat dezelfde naam had. Bryant kreeg zijn naam dankzij William Cullen Bryant, een man die openlijk opkwam tegen de slavernij, omdat men vond dat dit een heldendaad was kreeg hij de eer om zijn naam te geven aan het park.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Bryant Park New York'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in New York » Meer bezienswaardigheden in New York » Alles over New York