U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigde Staten van Amerika » New York » Brooklyn Heights Promenade New York
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Brooklyn Heights Promenade New York

Als u New York bezoekt zult u onder de indruk zijn van de drukte van deze stad, op sommige momenten zal u dan een gevoel overvallen dat u eventjes wil alleen zijn. In een grote stad zoals New York is dit natuurlijk niet altijd zo evident om doen, toch zijn er een aantal plaatsjes in de stad waar er even te ontsnappen valt aan de drukte. Eén van deze plaatsen is de Brooklyn Heights Promenade waar er over het algemeen een rustige sfeer heerst, het ideale alternatief.

Natuurlijk zijn er nog naast de promenade van Brooklyn Heights andere plaatsen in New York City, maar deze zijn toch iets minder uniek dan de promenade. Van op de promenade hebt u namelijk een magnifiek uitzicht op de stad.

De Brooklyn Heights Promenade werd aangelegd tijdens de jaren 40 en werd in 1950 toegankelijk gemaakt voor het grote publiek. Als u na uw wandeling honger hebt gekregen is het een absolute aanrader om door Montague Street naar het hotel te gaan waar u verblijft. In deze straat zijn er een aantal uitmuntende restaurants gevestigd die om hun lekkere recepten gekend zijn.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Brooklyn Heights Promenade New York'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in New York » Meer bezienswaardigheden in New York » Alles over New York