U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigde Staten van Amerika » New York » Bronx Zoo New York
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Bronx Zoo New York

De Bronx Zoo ligt op een uitzonderlijke locatie in New York City, gelegen in het Bronx Park ligt het mooi in het groen van de stad. Tijdens een tripje naar New York mag de zoo zeker en vast niet ontbreken op uw lijstje van bezienswaardigheden. De dierentuin behoort tot de grootste ter wereld en biedt een goed verblijf voor de vele dierensoorten die er hun thuis hebben gevonden. Het is voor de dierentuin enorm belangrijk dat de dieren in een zo natuurlijk mogelijke omgeving kunnen verblijven.

In de Bronx Zoo is er een monorail die u als bezoeker van de dierentuin doorheen de zoo brengt langs de meer dan 4000 dieren die er verblijven. De meest bezochte attractie in de Bronx Zoo is het Congo Gorilla Forest, in dit deel van de zoo heeft men geprobeerd een echt regenwoud na te bootsen.

Vroeger was het gebied waar de Bronx Zoo nu gelegen is eigenlijk in het bezit van de New York Botanical Garden, die beheerd werd door de Universiteit van Fordham. De universiteit besloot het echter tegen een symbolische prijs te verkopen aan de stad zodat deze er een dierentuin kon bouwen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Bronx Zoo New York'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in New York » Meer bezienswaardigheden in New York » Alles over New York