U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigde Staten van Amerika » New York » Broadway Theatre District New York
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Broadway Theatre District New York

Broadway zal iedereen wel kennen van uit één of andere muzikale film of is er ooit zelf geweest tijdens een tripje naar New York City. Broadway is de place to be voor mensen die houden van toneel, films en lekker eten. Broadway is een vorm van theater die enorm populair is in de Verenigde Staten en die daar ook ontstaan is. Een uitvoering op Broadway is vaak voor een groot publiek, als u naar New York gaat is het een aanrader om één van deze uitvoeringen bij te wonen.

Times Square ligt in de omgeving van Broadway, de beide bezoeken is dus makkelijk te combineren. Vele bekende acteurs en actrices hebben meegespeeld in uitvoeringen op Broadway of zijn op deze manier bekend geworden. Voor de lucky few werd Broadway dus gebruikt als een opstap naar acteren in films of in bekende series.

Als u door het Broadway Theatre District wandelt zal er u een groot gebouw direct opvallen tussen de rest van de gebouwen, dit gebouw is de Saint Patrick’s Cathedral. Er wordt gezegd door veel mensen dat dit de grootste kathedraal is in de VS die gebouwd werd in een Rooms-Katholieke stijl.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Broadway Theatre District New York'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in New York » Meer bezienswaardigheden in New York » Alles over New York