U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigde Staten van Amerika » New York » Brighton Beach New York
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Brighton Beach New York

Deze wijk wordt soms door de inwoners zelf ook wel Klein Odessa genoemd, hiermee willen ze verwijzen naar een kleine stad die gelegen is in Oekraïne. Dit kleine stadje in Oekraïne heeft een kleine haven, doordat het stadje geleidelijk aan veel van zijn industrie en visvangst verloor, trokken de inwoners richting de Verenigde Staten in de hoop er een beter leven te kunnen hebben. Een groot deel van de Brighton wijk in New York City spreekt dan ook Russisch.

Als u dit deel van de stad gaat bezoeken of een dagje wil doorbrengen aan het strand zal u gegarandeerd veel Russisch horen, zo waant u zich even in Oost-Europa of in het verre Rusland. Doordat de Russische cultuur zo sterk aanwezig is, zijn er heel wat restaurants die lekkere gerechten aanbieden die zowel in Rusland en Oost-Europa gegeten worden.

Naast de vele toeristen die tijdens de drukke zomermaanden even willen genieten van de frisse lucht van het strand, zal u ook merken dat er veel inwoners van New York zelf dit stuk van de stad opzoeken om even te ontsnappen aan de drukte van de grote hectische stad waarin ze dagelijks leven en werken.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Brighton Beach New York'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in New York » Meer bezienswaardigheden in New York » Alles over New York