U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Drouwen » Boomkroonpad Drouwen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Boomkroonpad Drouwen

Gelegen in Drouwen, in Nederland is het buitencentrum Boomkroonpad de helemaal op aarde voor fietsers en wandelaars. Doorheen dit mooi stukje natuur lopen er verschillende routes zowel voor de fietsers. Tijdens de wandelingen kan u met het gezien of een groep begeleid worden door een boswachter die wat meer vertelt rond de geschiedenis van dit uitgestrekt gebied en meer informatie geeft over de dieren en de planten die voorkomen in dit stukje natuur.

Het Boomkroonpad is de activiteit bij uitstek voor bezoekers die voor de eerste maal naar naar het buitencentrum komen, tijdens deze wandeling krijgen de bezoekers de kans om tussen de toppen van de bomen te wandelen, wat een heel unieke ervaring is! Naast de Boomkroonpad wandeling zijn er nog diverse mogelijkheden zoals een ritje maken met een authentieke paardentram of een gps-tocht.

Bezoekers die niet genoeg kunnen krijgen van de natuur en meerdere dagen in het groen willen vertoeven kunnen dit bijvoorbeeld op één van de campings. Hondsrug bijvoorbeeld in de omgeving van het buitencentrum Boomkroonpad en is hiermee de ideale verblijfplaats om verder de omgeving en de vele routes te gaan verkennen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Boomkroonpad Drouwen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Drouwen » Meer bezienswaardigheden in Drouwen » Alles over Drouwen