U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigd Koninkrijk » Birmingham » Blakesley Hall Birmingham
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Blakesley Hall Birmingham

Blakesley Hall is één van de oudste gebouwen in Birmingham, Engeland. Het is een goed voorbeeld van de Tudor architectuur.

Blakesley Hall is een houten boerderij dat gebouwd werd in het jaar 1590. Het was eigendom van Richard Smalbroke. Zijn familie hield zich bezig met de boerderij en was eigendom van verschillende gebouwen rondom deze Hall die in de loop der jaren verloren zijn gegaan. Na de jaren 1685 kwam het gebouw in handen van de Greswolde familie en voor de volgende 200 jaar werd de boerderij verhuurd. In 1899 werd de Hall overgenomen door Henry Donne, die het huis renoveerde om dan te verkopen aan de Merry familie. Deze familie was de allerlaatste familie die het gebouw in handen heeft gehad.

Na 1935 werd Blakesley Hall gebruikt als museum waar men de geschiedenis van de plaatselijke middeleeuwse landgoederen tentoon stelde. De Hall werd beschadigd in 1941 door een bom en het museum werd gesloten tot 1957. Na een groot onderzoek in 1970 werd Blakesley Hall gerestaureerd zodat het zijn authentiek uiterlijk terugkreeg.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Blakesley Hall Birmingham'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Birmingham » Meer bezienswaardigheden in Birmingham » Alles over Birmingham