U bent hier: Bezienswaardigheden » Australie » Rockdale » Bicentennial Park Rockdale Australië
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Bicentennial Park Rockdale Australië

Bicentennial Park is een recreatiegebied in Rockdale, een buitenwijk van Sydney in New South Wales, Australië. Het beschikt over een fietspad, atletiekinstallaties, voetbal- en rugbypleinen.

Het park wordt verdeeld in drie secties die bekend staan als Bicentennial Park North, Bicentennial Park South en Bicentennial Park East. Er zijn twee vijvers in het park en een loopbrug die Bicentennial Park East verbindt met de rest van het recreatiegebied.

Bicentennial Park werd geopend in het jaar 1988 en werd genoemd naar het bicentenary van Australië dat jaar. Australië vierde in het jaar 1988 immers de 200 jarige permanente Europese nederzetting.

In het Bicentennial Park South werden de werken aangevat in oktober 2008 als onderdeel van het Bicentennial Park. Het Bicentennial Park South voetbalstadium werd gebouwd samen met de gebouwen voor de kleedkamers en de trainingszalen. Er werd ook een kleine tribune gemaakt op de Westelijke heuvel waar 500 mensen kunnen plaatsnemen. In de tweede fase werden er schijnwerpers en een parking gebouwd.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Bicentennial Park Rockdale Australië'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden