U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Ruinen » Bezoekerscentrum Dwingelderveld Ruinen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Bezoekerscentrum Dwingelderveld Ruinen

In het bezoekerscentrum Dwingelderveld zijn er heel wat mogelijkheden doordat het werd erkend door de Nederlandse overheid als een Nationaal Park. Wie niet zo van wandelen of fietsen houdt kan de rustige sfeer van de natuur toch ontspannen gaan opsnuiven en waarom dit niet combineren met een heerlijk terrasje te doen in het gezellige theehuis van het park. Vergeet dus niet tijdens een wandeling of een fietstocht even halt te houden bij theehuys Anserdennen. Als het zonnetje schijnt kunt u als bezoekers een picknickmand meenemen en picknicken terwijl u kunt genieten van een mooi uitzicht in de natuur.

Na het ontspannen kunnen bezoekers een kijkje nemen in de leesgoed van het bezoekerscentrum, hier is er een uitgebreide collectie van achtergrondinformatie van dieren, natuurmonumenten die terug te vinden zijn in het park of  projecten die lopen in het Nationaal Park Dwingelderveld en nog veel meer.

In Nationaal Park Dwingelderveld kunnen er heel wat uiteenlopende diersoorten aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld larven, zangvogels, … en dit zowel tijdens de zomer als tijdens de winter. De medewerkers van het park proberen het dode hout van de bomen te laten liggen, zodat de vogels er hun kleintjes kunnen broeden, dit zal u dan ook opvallen tijdens een wandeling of fietstocht.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Bezoekerscentrum Dwingelderveld Ruinen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden