U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigde Staten van Amerika » Los Angeles » Beverly Hills Los Angeles
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Beverly Hills Los Angeles

Beverly Hills is een stad in Los Angeles County in de Amerikaanse staat California. De stad wordt omringd door Los Angeles en de Santa Monica Mountains.

De plek is vooral beroemd door zijn inwoners, talloze filmsterren, rocksterren, zangers en popidolen hebben een optrekje in Beverly Hills. Dit gebied behoort tot Hollywood, hoewel Beverly Hills op zich een eigen stad is. Beverly Hills heeft een hele geschiedenis doorlopen om te worden wat het nu is.

Ooit was het een heel vruchtbaar gebied dat een habitat was van ganzen, eenden en wilde paarden. Begin de 20e eeuw werd Beverly Hills gekocht door de Amalgamated Oil Company, maar zij konden geen olie vinden. Pas in 1906 werd het land opgekocht door de Rodeo Land and Water Company, dat een stad bouwde op de plek.

Vanaf dat moment is de stad uitgegroeid tot het paradijs dat het nu is. Het loont zeker de moeite om huizen van sterren als Jennifer Aniston, Nicolas Cage, David Beckham… te bewonderen, alhoewel veel huizen goed verstopt zijn achter hoge muren of dichte bebossing. Rij zeker eens in de buurt rond en wie weet loop je wel één of andere rockster tegen het lijf.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Beverly Hills Los Angeles'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Los Angeles » Meer bezienswaardigheden in Los Angeles » Alles over Los Angeles