U bent hier: Bezienswaardigheden » Noord-Ierland » Belfast » Belvoir Forest Park Belfast
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Belvoir Forest Park Belfast

Belvoir Forest Park is één van de parken die gelegen zijn in de omgeving van Belfast. De stad is doorheen de week meestal een drukke plaats, daarom dat het stadsbestuur van de stad een plaats wou voorzien voor de inwoners waar ze konden ontspannen. Eind de jaren 50 kocht de stad een stuk land waar ze niet enkel zorgden voor voldoende bomen maar ook voor picknickmogelijkheden en nog vele andere zaken.

Voor natuurliefhebbers is het de place to be, als u tijdens een citytrip plant te verblijven in Belfast moet u zeker een bezoekje brengen aan het Belvoir Forest Park. Niet alleen kunt u er middenin het groen lekker picknicken, maar ook unieke vogels zien of andere dieren bewonderen die u in de stad nooit zou zien.

Het Belvoir Forest Park werd officieel geopend door de stad in 1961 en is sindsdien blijven uitbreiden en heeft doorheen de jaren meer mogelijkheden gekregen zodat de bezoekers van het park nog meer kunnen ontspannen. Als u het park bezoekt is er steeds de mogelijkheid om een gids in te huren die u dan wegwijs maakt doorheen het park en meer info geeft over de vele bloemen en bomen die er te vinden zijn.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Belvoir Forest Park Belfast'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Belfast » Meer bezienswaardigheden in Belfast » Alles over Belfast