U bent hier: Bezienswaardigheden » Noord-Ierland » Belfast » Bangor Belfast
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Bangor Belfast

Bangor is een stad in de Down County, in het Noorden van Ierland. Een aantal jaren terug in 2007 werd het door een televisiezender verkozen tot de mooiste plaats om te wonen in het Noorden van Ierland. In deze omgeving is er een stuk minder industrie te vinden dan in andere delen van Ierland, vele van de inwoners die in Bangor wonen hangen dus af van het toerisme.

In Bangor zijn er een aantal plaatsen die de moeite waard zijn om te gaan bezoeken, één van deze bezienswaardigheden is het Bangor Old Custom House. Als u een citytrip naar Belfast plant, valt het bezoeken van Bangor goed te combineren met een verblijf in Belfast zelf. Bangor ligt op slechts 22 km van Belfast en is makkelijk te bereiken met de wagen of met het openbaar vervoer dat geregeld tussen de 2 steden rijdt.

Vooral tijdens de zomermaanden is het de moeite waard de stad Bangor een bezoekje te brengen en te genieten van de mooie uitzichten of het Bangor Old Custuom House te bezoeken. Het werd gebouwd op het einde van de 17de eeuw en werd ondertussen gerestaureerd.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Bangor Belfast'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Belfast » Meer bezienswaardigheden in Belfast » Alles over Belfast