U bent hier: Bezienswaardigheden » Thailand » Bangkok » Bang Pa-In Zomerpaleis Bangkok
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Bang Pa-In Zomerpaleis Bangkok

Bij het maken van een citytrip naar Bangkok moet u zeker en vast het Bang Pa-In Zomerpaleis op uw lijstje van bezienswaardigheden plaatsen. Niet enkel is de binnenkant van het zomerpaleis de moeite waard om zien, maar ook de omgeving van het paleis is een aanrader. Het gebouw is immers gelegen aan de Chao Praya-rivier.

Indien u het Bang Pa-In Zomerpaleis wil bezoeken, houdt u best rekening met de uren van de boten. Het zomerpaleis is enkel te bereiken via boot, dagelijks varen er geregeld boten van en naar het paleis. Van op het water oogt het gebouw magnifiek, als de zon schijnt is de weerspiegeling in het water mysterieus en wordt de nieuwsgierigheid van de toeristen nog meer gewekt.

Doordat het Bang Pa-In Zomerpaleis gebouwd is in verschillende stijlen is het gebouw een parel om zien, het werd gebouwd in niet enkel Chinese stijl, maar ook Victoriaanse en Thaise stijl. Begin de 17de eeuw gaf de toenmalige koning de opdracht een zomerresidentie te bouwen. Toen het koninklijk paleis af was, liet koning Rama V er een standbeeld van zichzelf plaatsen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Bang Pa-In Zomerpaleis Bangkok'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Bangkok » Meer bezienswaardigheden in Bangkok » Alles over Bangkok