U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Hellendoorn » Avonturenpark Hellendoorn
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Avonturenpark Hellendoorn

Met de hele familie een uitstapje maken kan leuk zijn, Avonturenpark Hellendoorn heeft voor iedere wat wils en zorgt voor een leuke dag voor het hele gezin. No stress in dit park, want hier zijn er helemaal geen lange wachtrijen en tracht het park de wachtrijen voor de attracties zo kort mogelijk te houden voor zijn bezoekers. In het park zijn er meer dan 30 attracties voor jong en oud, naast de attracties vinden er op regelmatige vaste tijdstippen shows plaats het hele jaar door.

Wie houdt van een spannende rit in een wildwaterbaan is aan het juiste adres bij Avonturenpark Hellendoorn, het park heeft 2 wildwaterbanen: de Wild Waterval en de Sungai Kalimantan, die allebei voor waaghalzen zijn. Nog niet genoeg gekregen van spannende attracties? Dan moet u zeker één van de avontuurlijke achtbanen van het park uitproberen!

Wie het even wat rustiger aan wil doen, kan genieten van een leuke show en nog tal van events voor alle leeftijden. In de show van Kareltje & Jasmijn worden er heel wat leuke liedjes gezongen waarbij de kinderen mee kunnen zingen. Verder heeft het Avonturenpark Hellendoorn nog een outdoor slidepark van maar liefst 5000m2!

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Avonturenpark Hellendoorn'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden