U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Lelystad » Aviodrome Lelystad
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Aviodrome Lelystad

Vliegtuigen brengen ons de dag van vandaag overal naartoe, maar er was ooit een tijd dat dit niet het geval was, toen moesten de mensen zich verplaatsen met boten en waren ze meer dan een aantal maanden onderweg. U kunt zich dus voorstellen wat voor een luxe zo een vlucht met een vliegtuig wel niet is in vergelijking tot vroeger, in het Aviodrome museum staan er een aantal prachtige juweeltjes van vroeger die de bezoekers een idee geven hoe de eerste vliegtuigen er uitzagen.

De collectie vliegtuigen van het Aviodrome Lelystad Airport museum zijn zowel binnen als buiten te bewonderen, m.a.w. dit museum is te bezoeken bij mooi en bij slecht weer. Van op het moment u als bezoeker het museum binnenstapt gaat er een nieuwe wereld open en beseft u wat voor een weg de luchtvaart al niet heeft afgelegd in verhouding tot vroeger.

Naast de oude vliegtuigen en de luchtvaartgeschiedenis heeft het Aviodrome museum nog een andere vleugel waar uit schatkamers kunt ontdekken, naar een 4D-film kunt kijken en waarom niet zelf eens met een vliegtuig vliegen en landen met één van de vluchtsimulatoren die het museum heeft.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Aviodrome Lelystad'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden