U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Slagharen » Attractiepark Slagharen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen bestaat al meer dan 50 jaar en is nog voor vele bezoekers een heel leuk avontuur. Jaar na jaar komen er leuke attracties bij in het park, een van die attracties is het Jules Verne Adventureland! Naast deze attractie zijn er nog heel wat andere te ontdekken, een dag vol spannende ervaringen met het hele gezin.

De waaghalzen kunnen zich bijvoorbeeld wagen aan over kop te gaan in de Flying Cloud of wie het nog wat spannender wil maken kan voor the Big Wheel gaan. Attractiepark Slagharen heeft aan elke bezoeker gedacht die van iets rustigere attracties houdt met de attracties de Cable Car en nog vele andere. Naast de verschillende attracties zijn er tijdens het weekend theatershows en speciaal straattheater.

Dit alles klinkt heel leuk, bezoekers die langer dan een dag willen blijven kunnen blijven slapen en zo nog wat langer genieten van attractiepark Slagharen. Terwijl de ouders rustig genieten van een terrasje kunnen de kinderen zich verder uitleven op de attractie. Park Slagharen dat gelegen is in Vechtdal, ligt in een natuuromgeving waar er veel fiets of wandelmogelijkheden zijn.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Attractiepark Slagharen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden