U bent hier: Bezienswaardigheden » Frankrijk » Saint Cyprien » Aqualand Saint Cyprien
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Aqualand Saint Cyprien

Tijdens de zomermaanden doet het altijd deugd om even te kunnen bekoelen in fris water, maar wat als u waterpret met een verfrissing kunt combineren. Dit is mogelijk in het Aqua Mexicana waterpark. Het park is volledig nieuw, omdat het opent in mei 2015 en staat voor maar liefst 5200 m2 waterpret!

Het Aqua Mexicana waterpretpark is gelegen in Saint Cyprien; dit is een gezellig dorpje in Zuid-Frankrijk. Indien u langere tijd verblijft in het dorpje is het Aqua Mexicana waterpretpark leuk om overwegen na een drukke periode vol met andere bezienswaardigheden bezocht te hebben. Het dorpje beschikt over een ideale ligging om eventjes over de grens te rijden en de omgeving van de grens met Spanje verder te verkennen.

Het Aqua Mexicana waterpretpark draait volledig rond het thema Mexico, terwijl u op vakantie in Frankrijk u zich even in het bubbelbad waagt van het aqualand waant u zich heel even echt in Mexico. Niet enkel voor volwassenen maar ook voor de jongere waterliefhebbers is er heel wat te beleven in het aqualand, zoals verschillende glijbanen en speciale effecten.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Aqualand Saint Cyprien'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden