U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Apeldoorn » Apenheul Apeldoorn
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Apenheul Apeldoorn

Apenheul is een dierenpark dat gelegen is in Nederland in een mooie groene omgeving, per jaar ontvangt het park meer dan 500 000 mensen die allemaal stuk voor stuk een leuke dag achter de rug hebben bij het bezoeken van Park Apenheul. Het park heeft verschillende soorten apen afkomstig van over de hele wereld, hierdoor hebben de medewerkers van het park dan ook heel wat informatie kunnen vergaren de afgelopen jaren. Deze informatie wordt dan ook zoveel mogelijk gedeeld met de bezoekers.

Bezoekers die niet genoeg kunnen krijgen van de aapjes kunnen een bezoekje brengen aan de shop van Park Apenheul, waar er een ruime keuze is aan geschenken en andere leuke aandenken om mee te nemen naar huis of als cadeau te geven aan iemand. Wie even wil uitblazen kan dit rustig doen op één van de gezellige terrassen van het dierenpark.

In een zoo zijn er ook steeds aapjes te vinden, maar in dierenpark Apenheul is de beleving toch nog iets anders dan in de zoo waar de dieren niet vrij rondlopen. In het park is er een deel voorzien waar de aapjes vrij kunnen rondlopen en kunnen genieten van hun vrijheid. Dit maakt het voor de bezoekers nog allemaal leuker om het park te bezoeken.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Apenheul Apeldoorn'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Apeldoorn » Meer bezienswaardigheden in Apeldoorn » Alles over Apeldoorn