U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Amsterdam » Amsterdam Expo
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Amsterdam Expo

Veel steden hebben een expo, die van Amsterdam moet helemaal niet onderdoen. Het hele jaar door heeft de expo van Amsterdam een goed gevulde programmering voor jong en oud. Daarmee voldoet de expo aan alle doelen voor het publiek, van onderwijzen tot entertainen. Meestal zijn de tentoonstellingen uit het buitenland, waar ze al een enorm succes waren. De titels van de tentoonstellingen, beurzen of exposities kunnen heel uiteenlopend zijn.

De exposities die in de expo van Amsterdam te bezichtigen zijn spreken een breed publiek aan. Een aantal bekende exposities in de expo waren bijvoorbeeld de leuke Legotentoonstelling, de bekende Egyptische farao Toetankhamon en zijn mysterieuze graf, de geschiedenis van Pixar waar u een goed beeld kreeg van de evolutie die animatiefilms hebben doorgemaakt en nog een heleboel boeiende titels van exposities.

De expo van Amsterdam heeft aan ruimte zeker geen te kort, er is meer dan 3.000 m2 voorzien in ruimte voor exposities, beurzen of tentoonstellingen. Na een drukke dag in de expo is het Expo café de ideale plaats om even op adem te komen met iets lekkers of fris. Verder heeft de expo een shop waar er de mogelijkheid is om een aandenken te kopen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Amsterdam Expo'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Amsterdam » Meer bezienswaardigheden in Amsterdam » Alles over Amsterdam