U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigde Staten van Amerika » New York » Alexander Hamilton U.S. Custom House New York
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Alexander Hamilton U.S. Custom House New York

Het Alexander Hamilton U.S. Custom House ligt in de buurt van Battery Park en Broadway, een bezoek aan dit museum valt dus perfect te combineren met nog een aantal andere bezienswaardigheden in New York. Tegenwoordig is het National Museum of the American Indian er in ondergebracht.

Naast het National Museum of the American Indian biedt het Alexander Hamilton U.S. Custom House ook nog ruimte voor één van de faillissementsrechtbanken van New York. Het gebouw werd net voor de Eerste Wereldoorlog gebouwd, een zekere Cass Gilbert was verantwoordelijke voor het ontwerpen van de plannen voor het gebouw. Dezelfde man kreeg de eer om nog een ander belangrijk gebouw, Woolworth Building, te ontwerpen. Als u goed rond u kijkt kan u normaal gezien zijn tweede meesterbouwwerk bewonderen van aan het Custom House.

Het Alexander Hamilton U.S. Custom House werd gebouwd in een Beaux-Arts stijl, daar bleef het echter niet bij. De ontwerper van het gebouw koos er voor om het te voorzien van kunstwerken en beelden die gemaakt waren door bekende kunstenaars. Eén van deze kunstenaars was Daniel Chester French.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Alexander Hamilton U.S. Custom House New York'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in New York » Meer bezienswaardigheden in New York » Alles over New York