U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Agimont » Agimont Adventure
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Agimont Adventure

Agimont Adventure is avontuurlijk park waar u als bezoeker een leuke dag kunt ervaren met heel uiteenlopende activiteiten zoals touwklimmen, bungeejumpen van een hoge brug of voor de waaghalzen onder ons een een afdaling maken met de death-ride. Het park beschikt over een heel uitzonderlijke locatie omdat het gelegen is middenin een park met bossen en weiden. Naast het vele groen bevindt er zich op het terrein een echt kasteel waar u als bezoeker tijdens het paintballen in kunt lopen. Dit geheel maakt het nog meer spannender voor alle leeftijden.

Wie de mooie omgeving van het domein van het Agimont Adventure park verder wil verkennen kan dit op het touwenparcours dat maar liefst 2 kilometer lang is en de bezoekers tot hoog in de bomen brengt waardoor deze kunnen genieten van de omgeving.

Het Paintball-domein biedt meer dan 10 speelvelden aan, sommige van de speelvelden lopen doorheen het kasteel van Agimont. Na een middag vol actie bestaat er de mogelijkheid voor de bezoekers om gebruik te maken van een maaltijd in Agimont Adventure, na de middag kan u er dan letterlijk terug invliegen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Agimont Adventure'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden