U bent hier: Bezienswaardigheden » Duitsland » Pelm » Adler und Wolfspark Kasselburg Pelm
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Adler und Wolfspark Kasselburg Pelm

Het Adler und Wolfspark Kasselburg is een must als u de Eifelstreek bezoekt in Duitsland, op deze steile heuvel worden er namelijk regelmatig demonstraties gegeven met verschillende soorten roofvogels. Naast valken en gieren hebben ze in het park ook steenarenden en wouwen. Deze laatste vogels zijn iets minder bekend bij de meeste mensen, nog een reden te meer om een indrukwekkende demonstratie bij te wonen.

Het park ligt niet zo ver van Pelm en Gerolstein, de laatste plaats is een kleine maar gezellige stad die ook een bezoekje waard is. Doordat het Adler und Wolfspark Kasselburg in de buurt ligt van Gerolstein is het goed te bereiken en ideaal om te combineren met een bezoek of een verblijf in het centrum van Gerolstein.

De naam van het park verklapt ook nog een andere diersoort die verblijft in het park, er verblijft namelijk een grote wolvenroedel die een groot gebied van een aantal hectaren als verblijf heeft. Zo krijgt u naast de roofvogels, wilde zwijnen en andere vogelsoorten een nog gevaarlijk roofdier te zien, de wolf in het Adler und Wolfspark Kasselburg.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Adler und Wolfspark Kasselburg Pelm'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden