U bent hier: Bezienswaardigheden » Thailand » Bangkok » Abhisek Dusit Troonhal Bangkok
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Abhisek Dusit Troonhal Bangkok

Nu is de kloof tussen arm en rijk nog heel goed te merken, maar vroeger was het verschil tussen arm en rijk nog duidelijker. Dit was ook het geval in Bangkok, als u één van de paleizen bezoekt zal u direct merken dat de meeste rijkelijk versierd zijn. Sommige van de paleizen springen in het oog in vergelijking tot de anderen.

Het paleis gebouwd in opdracht van koning Rama V wordt tegenwoordig gebruikt voor andere doeleinden. Vroeger deed het Abhisek Dusit paleis dienst als gebouw waar er belangrijke gasten werden ontvangen, dit kon gaan van buitenlandse ambassadeurs tot andere koningen van andere landen.

De kleine troonhal van het Abhisek Dusit paleis is nog steeds na al die jaren de moeite waard om te bezoeken en te bezichtigen terwijl u op citytrip bent in Bangkok. Het gebouw wordt momenteel gebruikt als handwerkmuseum waar er echte Thaise zijde te zien is, manden die met de hand gemaakt worden of zelfgemaakte juwelen. De juwelen die te bezichtigen zijn, worden op sommige plaatsen in Bangkok nog steeds gemaakt.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Abhisek Dusit Troonhal Bangkok'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Bangkok » Meer bezienswaardigheden in Bangkok » Alles over Bangkok