U bent hier: Bezienswaardigheden » 5 redenen waarom je niet zonder polo’s op reis moet gaan
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

5 redenen waarom je niet zonder polo’s op reis moet gaan

Wie op reis gaat, draagt beter een polo. En stopt alvast een paar polo’s extra in z’n reistas. Waarom? In dit artikel geven wij je vijf redenen waarom de polo het ideale kledingstuk is voor op reis.

© Pixabay

1. Comfortabel
Uiteindelijk dragen we allemaal het liefste iets comfortabel. En een polo is bij uitstek een comfortabel kledingstuk. Dit komt omdat polo’s praktisch zijn. Je hebt genoeg bewegingsvrijheid in een polo en ze zijn lekker luchtig. Dat komt goed uit, want soms is vakantie een beetje afzien. Urenlang autorijden, een lange warme vlucht of gewoon een veel te warme boulevard. Een polo zal je in al deze situaties niet in de steek laten op gebied van comfort.

2. Stijlvol
Stijlvol op reis willen gaan, maar geen zin om hele nette kleding mee te nemen? De polo is ook daar een oplossing voor. Het voordeel van polo’s meenemen op reis is dat je ook eens wat kan gaan eten bij dat leuke, maar toch een beetje chique restaurant. Of bijvoorbeeld voor een dagje stad, met musea in overvloed. Kunst kijken in een slobberig t-shirtje, het lijkt ons geen goede combinatie.

3. Ik, toerist?
Ook wie op reis niet direct aangezien wil worden voor een toerist, doet er goed aan een polo te dragen. Een polo zal je onderscheiden van de gemiddelde toerist met veel te grote t-shirts met lelijke prints. Een beetje stijlvoller op reis gaan kan geen kwaad. Locals zullen je in een polo minder snel als toerist zien en zeg zelf, dat kan op sommige bestemmingen best eens rustig zijn!

4. Combineert makkelijk
Een kledingstuk moet je combineren, behalve misschien een zwembroek. Polo’s hebben het voordeel dat ze zich makkelijk laten combineren met de andere kleding die meegaat in je reiskoffer. Om in stijlvolle sferen te blijven kun je een polo goed combineren met een chino. Of ga voor een strandlook met shorts. Wel is het handig om polo’s in effen kleuren mee te nemen op reis, dat combineert wat makkelijker met je schaarse garderobe op vakantie.

5. Sportief
Met een polo zie je er altijd wat sportiever uit. Soms wil je op vakantie er niet alleen sportief uitzien, maar ook daadwerkelijk even sporten. Bijvoorbeeld als je op reis een mooie tennisbaan tegenkomt, of als er gewoon een aantrekkelijke sportschool is in het hotel. Dan komt het toch goed uit dat je een paar polo’s hebt meegenomen op reis. Sporten in een polo is altijd fijn.

Geef je positieve of negatieve ervaring over '5 redenen waarom je niet zonder polo’s op reis moet gaan'

Populaire bezienswaardigheden